Wij houden van activiteiten. En we houden van de mensen en bedrijven die ze organiseren.

Is dat wat jij doet in het dagelijks leven? Dan willen we elkaar misschien beter leren kennen.

Onze klanten huren ons in om een groter publiek te bereiken en om meer deelnemers te verzamelen, door hun activiteiten aan te bieden en te adverteren op onze interactieve activiteitenwebsite. We laten het organiseren van activiteiten over aan de experts (en enthousiastelingen!); wij maken het alleen makkelijker, leuker, en winstgevender. 

Uniek in het netwerk van samenUITagenda zijn onze portals. Die helpen onze klanten hun evenement onder de aandacht te brengen bij hun specifieke doelgroep(en). Hoe groot je bedrijf ook is: jij wilt de hele wereld laten weten wat je te bieden hebt en dat maken we met deze portals makkelijker en zichtbaarder. Ook handig voor onze bezoekers om direct leuke evenementen te vinden per stad, per thema of gewoon bij leuke organisaties. 

Naast de portalen hebben we uiteraard de samenUIT dienst. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van onze site. Onze klanten kunnen met een paar klikken hun site uitbreiden met deze dienst. Gewoon door een directe link op hun eigen site te plaatsen rechtstreeks naar hun eigen evenement op de samenUITagenda (gewoon op de link klikken rechts in een evenement of groep, direct onder het printicoontje)  Zo wordt het makkelijk en eenvoudig om iedereen die met iemand anders iets wil ondernemen rondom je evenement direct van dienst te kunnen zijn.

We werken met van alles, van gemeentes tot eenmans tour-operateurs, en van hobbygroepen tot full-time evenementenbureaus. Ongeacht de grootte en frequentie van een evenement of activiteit, wij willen het graag soepeler laten verlopen. De wereld is gewoon leuker op die manier. 

Als je graag een groter publiek wilt bereiken kun je ook gebruik maken van diverse interessante mogelijkheden voor organisaties.

Evenementen plaatsen

Op SamenUITagenda en zijn portals kunnen organisaties evenementen of aankondigingen laten plaatsen. Wil je er één laten plaatsen, en sluit deze aan bij de evenementen die wij in de samenUITagenda willen plaatsen dan wordt deze geplaatst! Gewoon even een mailtje sturen met alle gegevens van het evenementen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je er meer geplaatst hebben dan verwachten wij een kleine bijdrage aan het samenUITagenda initiatief. Wij helpen je bij het plaatsen en wij kijken op welke portals jou evenementen het beste tot zijn recht komen. Mail voor meer informatie over een eigen partnersite naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Belangrijk: Wil je een link - vanuit je eigen site rechtstreeks naar je evenementen, groep of activiteit. Klik op de link rechts van het evenement, groep of activiteit selecteer de code, kopieer deze en plaatst die in je eigen website. Er komt een logo van samenuitagenda op je site. Klik je hierop dan kom je rechtstreeks bij je eigen groep, evenement of activiteit.

In het plaatje hieronder zie je waar je de code precies vindt:

 

Partner eigen Portalsite

SamenUITagenda ontwikkelt ook voor overkoepelende organisaties een eigen portalsite. Op deze site kan een organisatie activiteiten aanbieden voor bijvoorbeeld leden, medewerkers of studenten. Een website met de functionaliteiten van SamenUITagenda, met een eigen look en feel die aansluit bij jouw organisatie. Plaats evenementen om mensen te activeren. Kies per activiteit of deze besloten of openbaar is. Op deze manier kun je eventueel ook andere gebruikers van SamenUITagenda bij de activiteit betrekken. Mail voor meer informatie over een eigen partnersite naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een groep aanmaken

Ben je aangemeld bij SamenUITagenda dan kun je bij groepen heel gemakkelijk een eigen gratis groep aanmaken. Ideaal voor verenigingen of scholen. Binnen deze groepen kun je o.a. activiteiten aanbieden en leden beheren. De activiteiten aangeboden binnen een groep kunnen zowel openbaar als privé zijn. De groepen kunnen op hun beurt ook openbaar of privé zijn. 

 

Adverteren / Sponsoren

SamenUITagenda heeft diverse interessante adverteer en sponsor mogelijkheden en beschikt over een geavanceerd systeem waarmee campagnes kunnen worden opgezet voor verschillende doelgroepen. Dit geldt ook voor onze portalsites. Stuur voor meer informatie een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Activiteiten

En tot slot kan op SamenUITagenda iedereen (dus ook organisaties) gratis activiteiten plaatsen waarop mensen kunnen inschrijven. Heb je grote activiteiten dan wil je hem natuurlijk als evenement laten plaatsen of zelfs in de header. Neem dan even contact met ons op. Dan helpen je verder.


""Wat telt is de intensiteit, niet de duur van een leven"  Jacques Brel  (1929-1978), Belgische zanger, componist en tekstschrijver