Het internet is een geweldige plek voor een hele hoop dingen. Jammer genoeg ook voor het stelen van informatie, en het lastigvallen van mensen. Bij SamenUITagenda nemen we je privacy & veiligheid ontzettend serieus. Niet alleen omdat we het moeten, maar ook omdat we dit belangrijk vinden. Niemand houdt immers van nare verrassingen. Gelukkig hebben we onze manieren om jou en je informatie veilig te houden.
 

Bij aanmelding op SamenUITagenda, vragen we je om wat informatie met ons te delen op je profiel. (Je bent hier hoogstwaarschijnlijk bekend mee als je ooit zoiets als een Facebook, Gmail, Linkedin, of Twitter account hebt aangemaakt.) Bij inschrijving voor een activiteit/oproepje, moeten de organisatoren weten wie jij bent (natuurlijk). En afhankelijk van het soort activiteit/oproepje, moeten ze misschien iets meer weten dan dat. Een van de vele dingen waar we trots op zijn is dat je op onze website nooit hetzelfde opnieuw hoeft te typen. Bij inschrijving voor een activiteit maak je namelijk automatisch gebruik van de gegevens uit je profiel. Je kunt zelf bepalen wie welke gegevens ziet. Zorg ervoor dat je informatie up-to-date-is! Verkopen of aanbieden van je gegevens aan anderen (zoals Facebook dat bijvoorbeeld doet); daar doen wij niet aan!

SamenUITagenda is ook een sociale plek. Het is superleuk om dingen te doen met de mensen die bij jou passen - of ze nou oude of nieuwe vrienden zijn. Je kan ook zien wie er nog meer komen naar de activiteiten/oproepjes waar jij aan meedoet. Om mensen te laten zien wie jij bent en waar jij om geeft, kan je een deel van je informatie in je profiel zichtbaar maken (zoals in welke stad je woont). Dit is compleet jouw keuze, en je kan deze instellingen veranderen wanneer je maar wilt. Er zijn een hoop opties om te delen (met iedereen, of alleen met je vrienden, etc), dus je kan alles precies instellen zoals jij het wilt. En maak je geen zorgen; het is allemaal ontzettend simpel. Werk je profiel bij en probeer het nu!

Informatie delen op het web kan eng klinken. Vertrouw ons, we houden je veilig. Als je graag de gedetailleerde informatie wilt lezen, kan je onze privacy bekijken. 

Voel je je weer oke? Ga meteen op zoek naar activiteiten bij jou in de buurt, en doe mee. Veilig & makkelijk.


"Het leven is bedoeld om geleefd te worden en men moet nieuwsgierig blijven. Men moet nooit, om welke reden dan ook, het leven de rug toe keren"  Eleanore Roosevelt (1884-1962), Amerikaans activiste voor de mensenrechten