Aanmelden is heel makkelijk! Klik op de button “Inloggen” rechts boven in de menubalk en kies "maak nieuw account aan". Vul daarna de gevraagde gegevens in.

Na aanmelden krijg je direct toegang tot alle aangeboden activiteiten en je hebt de mogelijkheid om zelf een activiteit te organiseren. 

Je kunt ook aanmelden met Facebook, Google+, Twitter of linkedin via de buttons die bij het aanmeldingsscherm staan. 

Waarom aanmelden?

Met je gebruikersaccount maak je kenbaar aan anderen wie je bent. Daar staat tegenover dat jij ook weet met wie jij contact hebt. Dat is wel zo prettig en veilig. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je gegevens om. Je leest hier alles over bij Privacy.

Veiligheidstips

Jouw persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij SamenUITagenda, maar we willen je ook aanraden om onderstaande veiligheidstips in acht te nemen.

  • Verander regelmatig van wachtwoord, zodat het zeer lastig wordt om bij jouw persoonlijke gegevens te komen. 
  • Let op wie je wat vertelt over jezelf. Stel bij je profiel in welke gegevens je wel en niet aan anderen wilt laten zien.
  • Organiseer je een betaalde activiteit? Zorg dan dat je de betaling voor aanvang van de activiteit hebt ontvangen.
  • Lees de reacties en bekijk eventuele foto's bij de evenementen, activiteiten en groepen.
  • Spreek je af met iemand die je nog niet kent, ontmoet elkaar dan op een openbare locatie.
  • Vertrouw je de motieven van een organisator of deelnemer niet, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Hoopvol uitzien naar betere tijden moet niet louter gevoel blijven, maar het moet een gevoel zijn dat zich omzet in een daadwerkelijk doen"  Onbekend