Welkom op het nieuwe sociale netwerk SamenUITagenda. Dit nieuwe online platform is er voor iedereen in Eindhoven! Jong, oud, international, groepen of organisaties. Via dit platform kun je makkelijk nieuwe mensen ontmoeten en leuke dingen doen. Denk hierbij aan het gezamenlijk naar een voorstelling gaan, samen koken, samen muziek maken of oefenen voor de marathon. Alles is mogelijk!!

Kies welke activiteiten jij wilt ondernemen en vraag anderen mee. Alles kan: van een bordspelavond tot een literaire wandeling, van kroegentocht tot kookclub, van een interessante lezing in de bibliotheek tot een concert in het Muziekgebouw. Jij verzint het! Alle bezoekers van de site kunnen zich inschrijven voor jouw oproepjes. Het is dus altijd een leuke verrassing wie er mee gaat!

Waarom een startbijeenkomst?
Alle begin is moeilijk en we realiseren ons dat niet iedereen zomaar als eerste een oproepje plaatst. Daarom organiseren we info/startbijeenkomsten voor ge√Įnteresseerden. De eerste drie bijeenkomsten zijn inmiddels geweest bij Natlab, Parktheater en de Bibliotheek Eindhoven. De volgende startbijeenkomst is bij het Muziekgebouw Eindhoven. De datum is nog niet bekend maar zal hoogstwaarschijnlijk eind november/december zijn. Zodra de datum bekend is wordt deze hier bekend gemaakt. We zijn momenteel ook druk bezig met een nieuwe homepage. Deze zal midden/eind november gerealiseerd zijn. Nog heel even geduld dus.

SamenUIT-evenementen
O ja, we gaan ook eigen SamenUIT-evenementen organiseren. Iedereen is hierbij welkom. Uiteraard staat ook hier ontmoeten en plezier centraal.

Partners in Eindhoven
Het Parktheater, The Student Hotel, Muziekgebouw Eindhoven, Natlab, Popei, Van Abbemuseum, Bibliotheek Eindhoven, Vitalis WoonZorg Groep, SintLucas, Rabobank Eindhoven/Veldhoven, Eindhoven News, UIT in Eindhoven e.a.


Programma

Zodra de informatie er is wordt deze hier bekend gemaakt. Mocht je alvast hebben aangemeld dan sturen we je graag de informatie toe.

---

Vind of plaats hieronder oproepjes bij de leukste SamenUIT-evenementen van onze partners!

Klik hier voor meer